Bu gıdaları gece yerseniz bütün vücudu temizliyor!

Besinler içerdikleri vitamin ve mineraller sayesinde vücudumuza sağlık verirler. Fakat bazı besinler var ki gece yediğinizde faydası ikiye katlanıyor sağlığa olumlu etkilerde bulunuyor. Uzmanların da önerdiği ve gece tüketildiğinde vücudu toksinlerden arındıran besinler hem vücudunuzu temizleyecek hem de kilo vermenize yardımcı olacak.

Bu gıdaları gece yerseniz bütün vücudu temizliyor! - Sayfa 1

Besinler içerdikleri vitamin ve mineraller sayesinde vücudumuza sağlık verirler. Fakat bazı besinler var ki gece yediğinizde faydası ikiye katlanıyor sağlığa olumlu etkilerde bulunuyor. Uzmanların da önerdiği ve gece tüketildiğinde vücudu toksinlerden arındıran besinler hem vücudunuzu temizleyecek hem de kilo vermenize yardımcı olacak. Peki gece tüketildiğinde daha faydalı olan besinler nelerdir? Hangi besinleri gece tüketmemiz gerekir? İşte gece tüketildiğinde vücudunuza birçok fayda sağlayan besinler...

110
Bu gıdaları gece yerseniz bütün vücudu temizliyor! - Sayfa 2

Bu besinleri gece tüketerek hem faydalarından daha iyi şekilde yararlanacak hem de dümdüz bir karna sahip olabileceksiniz. İşte gece yediğinizde faydasını daha fazla göreceğiniz o besinler...
 

210
Bu gıdaları gece yerseniz bütün vücudu temizliyor! - Sayfa 3

Beslenme ve diyet uzmanları genellikle günün belirli saatlerinden itibaren yemek yeme alışkanlığının bırakılması gerektiğini söylerler. Ancak birazdan açıklayacağımız yiyecekler gece tüketildiğinde sağlığımıza çeşitli faydalar sağlıyor. Üstelik bu yiyecekler gece tükettiğinizde dümdüz bir karna sahip olmanıza yardımcı oluyor.

310
Bu gıdaları gece yerseniz bütün vücudu temizliyor! - Sayfa 4

KARPUZ

Karpuzlar içi lif ve su dolu en önemli besinlerden birisidir. Yatmadan önce karpuz yemek dümdüz bir karna sahip olmasının yanında, bu besin maddesi, vücudunuzda fazla miktarda bulunan sıvıların giderilmesi için gerekli olan bir mineraldir.

Ayrıca karpuz, bağışıklık sisteminizle yakından ilgisi olan ve bunun yanı sıra iltihaplanma ile mücadele eden C vitamini bakımından zengin bir maddedir.

410