için kaldı

Tat gıda üç markanın devri için Rekabet Kurulu'na başvurdu

Koç Grubu’na bağlı Tat Gıda, sahip olduğu 3 markanın Durum Gıda tarafından devralınması ile ilgili Rekabet Kurulu'na başvuruda bulundu. Tat Gıda işkolundaki mevcut markalarını 8 milyon TL'ye Durum Gıda’ya devredeceğini açıklamıştı.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Tat gıda üç markanın devri için Rekabet Kurulu'na başvurdu

Koç Grubu’na bağlı Tat Gıda, sahip olduğu Pastavilla, Kartal, Lunch & Dinner markalarının Durum Gıda tarafından devralınması ile ilgili Rekabet Kurulu'na başvurdu.

Tat Gıda Sanayi A.Ş.’ye ait Pastavilla, Kartal ve Lunch&Dinner  markalarının Durum Gıda San. ve Tic. A.Ş. tarafından devralınması ile ilgili Rekabet Kurulu'na başvuruldu.

Koç Grubu, makarna ve unlu gıdadan çıkıyor

Tat Gıda işkolundaki mevcut markalarını 8 milyon TL artı Katma Değer Vergisi (KDV) bedelle Durum Gıda’ya devredeceğini duyurmuştu.

 Tat Gıda, KAP' açıklamada bulunmuştu;

"Bu iş kolunda şirketimizce sahip olunan Pastavilla, Kartal, Lunch & Dinner markalarının Rekabet Kurumu onayına tabi olmak üzere, şirketimiz ilişkili tarafları arasında yer almayan Durum Gıda’ya pazarlık usulü ile belirlenen toplam 8 milyon TL + KDV peşin bedel ile devredilmesine; gelecekte uygun koşulların oluşması halinde, fabrika arazisi, üretime yönelik malzeme ve ekipmanların satışına karar verilmiştir." denildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER