Asya borsaları satış ağırlıklı seyrediyor

Asya hisse senetleri Perşembe günkü işlemlerde ABD'de görüşmeleri devam eden teşvik paketine ilişkin belirsiziklerle geriledi. Endekslerin yakından takip ettiği ABD'de koronavirüsün ekonomik etkilerini hafifletmesi için hayata geçmesi planlanan teşvik paketine ilişkin görüşmeler Perşermbe günü de devam edecek.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Asya borsaları satış ağırlıklı seyrediyor

Asya hisse senetleri Perşembe günkü işlemlerde geriledi. Sidney'de kayıplar sınırlı kaldı.

Endekslerin yakından takip ettiği ABD'de koronavirüsün ekonomik etkilerini hafifletmesi için hayata geçmesi planlanan teşvik paketine ilişkin görüşmeler Perşermbe günü de devam edecek.

IMF, Asya ve Pasifik bölgesine ilişkin Bölgesel Ekonomik Görünüm Raporu'nu yayımladı. Uluslararası Para Fonu (IMF), Asya ve Pasifik bölgesi ekonomisine yönelik büyüme tahminini 0,6 puan düşürerek bölge ekonomisinin bu yıl yüzde 2,2 daralacağı öngörüsünde bulundu. Raporda, politika desteğinin sürdürülmesi ve bazı durumlarda artırılması gerektiği vurgulanarak, salgın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını azalana kadar güçlü sağlık ve kontrol önlemlerinin hayati önem taşıdığı ifade edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER