Borcunu kapatmak isteyene 50.000 TL destek!

Koronavirüs salgını sonrası kamu ve özel bankalar birçok farklı kredi paketlerini açıklamıştı. En son açıklanan paketler arasında borcun olanları rahatlatacak kredi desteği yer alıyor. Pandemi sürecinde bu kredi paketine yoğun ilgi gösteriliyor. Peki, borç kapatma kredisi veren bankalar hangileri? İşte kredi borcunu kapatmak isteyenler için bankaların kampanyaları....

Borcunu kapatmak isteyene 50.000 TL destek! - Sayfa 1

VAKIFBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Vakıfbank aracılığı ile borcunu kapatmak isteyen banka müşterileri 50.000 TL' ye varan kredi çekebilir. Bankanın koşullarını sağlayan kişiler kredi almaya hak kazanacaktır. 36 ay vade ve 3 ay erteleme imkanı ile sizde borcunuzu kapatarak yükünüzden kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda Vakıfbank'tan borç kapatmak için çekeceğiniz krediden önce 6 aylık sigortalı bir işte çalışıyor olmanız gerekmektedir.

.

110
Borcunu kapatmak isteyene 50.000 TL destek! - Sayfa 2

TEB BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Ücret ve komisyon talep etmiyor.

Uygun faiz oranlarıyla borç kapatma kredisi sağlanıyor.

Başvuru için istenilen belgelerle birlikte en yakın TEB şubesine gitmeniz yeterli oluyor.

.

210
Borcunu kapatmak isteyene 50.000 TL destek! - Sayfa 3

DENİZBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Denizbank diğer bankalara göre 60 ay vade imkanı sağlamaktaydı. Ancak yeniden bir düzenleme gelerek 36 ay vadeye düşürüldü. Borcunu kapatmak isteyen kişilerin Denizbank'tan maaş alması şartı vardır. Ek olarak herhangi bir kefil de istenmiyor. İster emekli maaşınızı isterseniz de çalıştığınız maaşı Denizbank' a taşıyarak bu imkândan faydalanabilirsiniz.

.

310
Borcunu kapatmak isteyene 50.000 TL destek! - Sayfa 4

AKBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Akbank yalnızca kendi banka müşterilerine 20.000 TL borç kapatma kredisi vermektedir. Aynı zamanda %1.25 oranında aylık faiz uygulamaktadır. Farklı bankalara borcu olan kişiler Akbank'ın kredisinden faydalanarak Akbank'a borçlanabilir. Uygun faiz oranları ile Akbank müşterileri için oldukça avantajlı bir kredi düzenlemesi yaptı. Sizde borcunuzu kapatmak veya Akbank çatısı altına toplamak istiyorsanız en yakın Akbank'a giderek başvurunuzu oluşturabilirsiniz.

.

410