BMW'nin Competition serisi dudak uçuklatan fiyatıyla Türkiye'de!

BMW'nin Eylül ayında yeni nesil örneklerini tanıttığı "M3 Competition Sedan" ve "BMW M4 Competition Coupe" Türkiye'ye giriş yaptı. Tasarımlarıyla dikkat çeken araçlar, performanslarıyla otomobil tutkunlarını kendine hayran bırakacak. 100 km hıza 3.9 saniyede ulaşan hız canavarları fiyatlarıyla da beklentilerin bir hayli üzerinde. İşte BMW M3 ve M4, Competition araçlarının fiyatı ve özellikleri...

BMW'nin Competition serisi dudak uçuklatan fiyatıyla Türkiye'de! - Sayfa 1

Eşsiz sürüş keyfini zirveye taşımaya kararlı Alman otomotiv devi BMW sportif modelleri M3 ve M4, Competition versiyonlarıyla Türkiye'de satışa sunuldu.

137
BMW'nin Competition serisi dudak uçuklatan fiyatıyla Türkiye'de! - Sayfa 2

Hızı hayran bırakıyor
BMW'nin normal M3 ve M4, modelleri 0-100 km/s hızlanmaları 4.2 saniyede tamamlıyor. Ancak yeni Competition versiyonlarda bu süre 3.9 saniyeye iniyor.

237
BMW'nin Competition serisi dudak uçuklatan fiyatıyla Türkiye'de! - Sayfa 3

Ne kadar benzin harcıyor?

BMW'nin bu modelleri adeta benzini içiyor. Performans canavarı araçlar şehir içinde 100 kilometrede 13.2 litreden daha fazla  benzin harcıyor. 

337
BMW'nin Competition serisi dudak uçuklatan fiyatıyla Türkiye'de! - Sayfa 4

8 ileri M Steptronic şanzıman

Normal M3 ve M4’te 6 ileri manuel şanzıman ve arkadan çekiş standardı fazladan torkun kontrol edilebilmesi için Competition modellerinde 8 ileri M Steptronic şanzımanla birleştirilmiş.

437