Biraz da olsa serinleyeceğiz! İstanbul'a yağmur müjdesi!

Günlerdir adeta yaprak kımıldamayan ve en sıcak 2 günü geride bırakan İstanbul, sonunda serinliyor.

Biraz da olsa serinleyeceğiz! İstanbul'a yağmur müjdesi! - Sayfa 1

Gelen bir son dakika haberine göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu ile İstanbul, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Çanakkale'nin iç kesimleri, Tekirdağ, Balıkesir, Artvin ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Sakarya ve Düzce'nin iç kesimlerinde, gece saatlerinde Giresun'un doğusu, Trabzon'un doğu ve batı kesimleri, Rize ile Artvin kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

117
Biraz da olsa serinleyeceğiz! İstanbul'a yağmur müjdesi! - Sayfa 2

Meteoroloji'nin son verilerine göre, Marmara Bölgesi'nin doğusu ile İstanbul'da sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor. Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Çanakkale'nin iç kesimleri, Tekirdağ, Balıkesir, Artvin ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 

217
Biraz da olsa serinleyeceğiz! İstanbul'a yağmur müjdesi! - Sayfa 3

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bölgede parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor.
 

317
Biraz da olsa serinleyeceğiz! İstanbul'a yağmur müjdesi! - Sayfa 4

İstanbul ve bölgenin doğusunda Kocaeli, Sakarya ve Yalova ile Tekirdağ ve Kırklareli'nin doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.
 

417