Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Akrep, Alev Alev...Zirve yarışında ipi kim göğüsledi?

Perşembe gecelerinin iddialı yapımları; Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Akrep ve Alev Alev arasında yaşanan zirve yarışında, Bir Zamanlar Çukurova şampiyon oldu. Atv’nin 3 sezondur başarıdan başarıya koşan dizisi Bir Zamanlar Çukurova rakiplerini adeta ezdi geçti. Dizi tüm kategorilerde birinci olurken özeti de ilk beş içine girdi. Peki, 11 Şubat Perşembe reyting sonuçları kim ilk 10'a girdi; İşte tüm detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Akrep, Alev Alev...Zirve yarışında ipi kim göğüsledi? - Sayfa 1

Perşembe akşamı ekranda kıyasıya reyting mücadelesi veren diziler arasından Bir Zamanlar Çukurova sıyrılarak zirvenin sahibi oldu. 

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü, yine rakip tanımayarak zirveye adını yazdırdı 

115
Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Akrep, Alev Alev...Zirve yarışında ipi kim göğüsledi? - Sayfa 2

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan "Bir Zamanlar Çukurova", Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Peki diğer yapımların akıbeti ne oldu? İşte 11 Şubat Perşembe reyting sonuçları! 

215
Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Akrep, Alev Alev...Zirve yarışında ipi kim göğüsledi? - Sayfa 3

ATV ekranlarının uzun soluklu programı Esra Erol totalde iki numarada yer aldı. 

315
Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Akrep, Alev Alev...Zirve yarışında ipi kim göğüsledi? - Sayfa 4

Kanal D'de yayınlanan Mucize Doktor tüm kişilerde 3. olmayı başarırken AB ve ABC1 gruplarında ise ikinciliği devam etti.

415