Bir şehir onu konuşuyor! Kahraman otobüs şoförü...

Bursa'da özel halk otobüsüne binen yaşlı adamın kalp krizi geçirdiğini gören şoför, yolcularla birlikte otobüsü acil servise sürdü. O anlar ise, otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.<br /> <br /> <strong>İşte o anlar:</strong><br /> <br /> <iframe allowfullscreen="" frameborder="no" height="338" scrolling="no" src="https://www.f5haber.com/videoframe-38285?play=false" width="600"></iframe><br />

Bir şehir onu konuşuyor! Kahraman otobüs şoförü... - Sayfa 2
OLAY NASIL MEYDANA GELDİ?

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, Fatih ile Çekirge Devlet Hastanesi arasında çalışan 19 D Özel Halk Otobüsü'nde meydana gelen olayda Fatih Taç (29) isimli halk otobüs şoförü, Sırameşeler Metro İstasyonu'nda yaşlı bir çifti otobüsüne aldı. Bir süre otobüsüyle ilerleyen Taç ve içerisindeki yolcular, eşinin yanında oturan yaşlı adamın fenalaştığını fark etti. Bunun üzerine Taç, direksiyonu kırarak otobüsünü acil servise sürdü. Yolcularla birlikte hiç bir durakta durmayan şoför, otobüsüyle kalp krizi geçiren yaşlı adamı Çekirge Devlet Hastanesi'nin aciline götürdü. Taç'ın haber vermesiyle acil servis önünde bekletilen sedyeye bindirilen yaşlı adam hastanenin içerisine götürüldü.

Bir şehir onu konuşuyor! Kahraman otobüs şoförü... - Sayfa 3
"Yolda hastaneyi arayarak, bilgilendirdim"

Olayı İhlas Haber Ajansı'na anlatan Fatih Taç, "İzmir yolunda hareket halindeydim. Sırameşeler Metro İstasyonu'na geldiğimde yaşlı çifti otobüsüme aldım. Az ilerledikten sonra oturan beyefendi terlemeye başladı. Eşi terini sildi ve daha sonra fenalaştı. Ben de ambulansı aramak yerine, hastaneye gitmeyi tercih ettim. Yolda hastaneyi arayarak, bilgilendirdim. 
Bir şehir onu konuşuyor! Kahraman otobüs şoförü... - Sayfa 4

Otobüsümle acile yanaştığımda sedye hazır bekliyordu. Yaşlı adamı sedyeyle hastaneye aldılar. Biz otobüs şoförleri olarak, kendi canımızdan önce yolcularımızın canına önem veririz. Onlara bir şey gelmemesi için elimizden gelen her şeyi yaparız. Bu yaşanan gelişmeleri de kalp krizi geçiren yolcuyu kurtarmak için elimden gelen her şeyi yaptım" dedi.