Bir Küçük Gün Işığı dizisinden ters köşe; Seyirci resmen dumur oldu

Bir Küçük Gün Işığı 12. yeni bölümü ile ATV ekranlarını adeta titretti. Seray Kaya ve Berk Oktay'ın başrollerinde yer aldığı yeni dizide ipler iyice gerildi. Sevilen yapım Bir Küçük Gün Işığı'ndan herkesi şaşırtan bir ters köşe geldi. Haydi gelin detayları ve Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm fragmanını birlikte inceleyelim.  

Bir Küçük Gün Işığı dizisinden ters köşe; Seyirci resmen dumur oldu - Sayfa 1

Kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ATV'nin rekortkmen dizisi Bir Küçük Gün Işığı hız kesmiyor. Her hafta ekran başındakilerin gözünde yaş bırakmayan yeni yapımda Elif, Fırat ve Güneş'in hikayesi büyük ilgiyle izleniyor. Ancak dizinin senaristleri öyle bir karar imza attı ki seyirci resmen dumur oldu. 

116
Bir Küçük Gün Işığı dizisinden ters köşe; Seyirci resmen dumur oldu - Sayfa 2

Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerinin arasında kıyasıya yarış devam ediyor. Hepimizin bildiği gibi Yasak Elma'da Çağatay rolüne hayat veren Berk Oktay ayrılma kararı almıştı. 

216
Bir Küçük Gün Işığı dizisinden ters köşe; Seyirci resmen dumur oldu - Sayfa 3

Ekranlara verdiği kısa bir aradan sonra yeni bir proje ile bomba gibi dönen yakışıklı oyuncunun dizisi Bir Küçük Gün Işığı tahminlerin çok ötesinde beğenildi. 

316
Bir Küçük Gün Işığı dizisinden ters köşe; Seyirci resmen dumur oldu - Sayfa 4

Sevilen dizide 10 yıllık evliliğinin arkasından çıkan yalanlar ile yerle bir olan Elif'in verdiği hayat mücedelesi ve Güneş'e olan bağlılığı dikkat çekerken, işler iyice karıştı. 

416