Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm fragmanında olay; Güzel oyuncunun fişi çekildi

Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm fragmanı herkesin yüreğini dağladı. Seray Kaya ile Berk Oktay’ın başrollerinde buluştuğu yeni yapım, rakiplerine göz dağı vermeye devam ediyor. Ancak Bir Küçük Gün Işığı senaristleri aldığı kararla güzel oyuncunun fişini çekti. İşte detaylar…

Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm fragmanında olay; Güzel oyuncunun fişi çekildi - Sayfa 1

Bir Küçük Gün Işığı 1. bölümü ile Star TV ekranlarına bomba gibi düşmüştü. Özellikle Seray Kaya’nın Elif karakterindeki dram sahneleri ile Berk Oktay’ın (Fırat) oyunculuk performansı konuştukça konuşuluyor. Geri sayımın başladığı Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm fragmanı ise pazartesi akşamı yine nefeslerin tutulacağının sinyalini verdi.

129
Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm fragmanında olay; Güzel oyuncunun fişi çekildi - Sayfa 2

Bir Küçük Gün Işığı ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Berk Oktay, Gizem Ünsal, Seray Kaya ve Şeyma Korkmaz gibi ünlü isimler yer alıyor.

229
Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm fragmanında olay; Güzel oyuncunun fişi çekildi - Sayfa 3

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI KONUSU NEDİR?

Eşi trafik kazasında ölen, aldatılan, üzerine yüklü miktarda borç kalan bir de kocasının kızı olduğunu öğrenen Elif’in hikayesi herkesin yüreğine dokundu.

329
Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm fragmanında olay; Güzel oyuncunun fişi çekildi - Sayfa 4

Elif’in yaşadığı zor günlere rağmen Güneş’i bırakamaması Bir Küçük Gün Işığı izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

429