Bir bakışta 2020 yılında Türkiye'de yaşananlar...

Sıradışı bir yılı hep birlikte geride bıraktık... Koronavirüs salgını gölgesinde geçen 2020 yılında Türkiye'de de birçok unutulmayacak olay yaşandı. Unutulmayacak olayların başını ise hiç şüphesiz koronavirüs çekiyor. Türkiye'de 1 yıl içerisinde neler oldu? İşte bir bakışta 2020 yılında Türkiye'de yaşananlar...

Bir bakışta 2020 yılında Türkiye'de yaşananlar... - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in katılımıyla İstanbul'da düzenlenen törenle Rus doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya nakledecek TürkAkım doğal gaz boru hattı 8 Ocak'ta açıldı.

167
Bir bakışta 2020 yılında Türkiye'de yaşananlar... - Sayfa 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Ocak'ta yaptığı açıklamada ABD'nin "Yüzyılın Planı" olarak duyurduğu Ortadoğu planına "Esasta Filistin'i tümüyle yok eden ve Kudüs'ü tamamen gasbeden bu planı asla tanımıyor ve kabul etmiyoruz" dedi.
 

267
Bir bakışta 2020 yılında Türkiye'de yaşananlar... - Sayfa 3

Eski başbakanlardan Bülent Ecevit'in eşi Türk siyasi hayatının önemli isimlerinden Rahşan Ecevit, 17 Ocak'ta, 97 yaşında Ankara'da hayatını kaybetti. Rahşan Ecevit'in cenazesi, vasiyeti üzerine Devlet Mezarlığı'nda eşi Bülent Ecevit'in kabrine defnedildi.

367
Bir bakışta 2020 yılında Türkiye'de yaşananlar... - Sayfa 4

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak'ta 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi, Elazığ ve Malatya'da 41 kişi hayatını kaybetti.
 

467