Bill Gates'ten boşanma itirafı!

Boşanmaya karar veren milyarder Bill-Melinda Gates çiftinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde milyarderler kampı'na katılan Gates, 27 yıllık eşinden boşanma süreci ile ilgili itiraf gibi açıklamalarda bulundu.

Bill Gates'ten boşanma itirafı! - Sayfa 1

Dünyanın ultra zenginleri, ABD’nin Idaho eyaletinde 37’ncisi yapılan ‘yaz kampı’nda bir araya geldi.

Toplam servetleri 825 milyar dolar olan zenginlerin toplantısında pek çok konu masaya yatırıldı. Bu etkinlikte konuşan Gates'in açıklamaları ise tabiri caizse gündeme bomba gibi düştü.

Bill Gates'ten boşanma itirafı! - Sayfa 2

27 yıllık eşi Melinda Gates'ten boşanmaya hazırlanan Bill Gates, ayrılık kararı ile ilgili konuştu. İngiliz basınında yer alan habere göre, Gates bu toplantıda boşanma ile ilgili hatanın kendisinde olduğunu kabul etti.

 

Bill Gates'ten boşanma itirafı! - Sayfa 3

ABD merkezli New York Post’un haberinde de benzer iddialar yer aldı. Söz konusu habere göre, etkinlikte yer alan, adının açıklanmasını istemeyen bir kaynak Gates’in sorumluluğu üzerine aldığını öne sürdü.

Aynı kaynak gazeteye yaptığı açıklamada 'Bu konuda biraz duygusal görünüyordu. Her an gözyaşlarına boğulabilirdi' ifadelerini kullandı.

Bill Gates'ten boşanma itirafı! - Sayfa 4

130 milyar dolarlık bir servetin sahibi olan çiftin boşanma kararının ardındaki ismin Bill ve Melinda Gates Vakfı için çalışan Zhe Wang olduğu iddia edilmişti.

Gates ve Ann Winblad'ın fırtınalı aşkı da uzun süre manşetlerden inmemişti. 1980'li yıllarda çıkmaya başlayan ikili 1987'de ayrılmış, aynı yıl Gates Melinda ile evlenmişti.