Beyonce sanal konsere hazırlanıyor

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Beyonce, pandemi sebebiyle dünya turunu iptal etti. Beyonce'ye yakın bir kaynak, "2021 yılında yeni albümü tanıtmak için sanal bir canlı şov hazırlıyor. Koronavirüs nedeniyle turneye çıkamayacak" dedi.

Beyonce sanal konsere hazırlanıyor - Sayfa 1

Yeni albümü üzerinde çalışan Amerikalı şarkıcı Beyonce, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle 2021 yılında yapmayı planladığı dünya turunu iptal etti.

Beyonce sanal konsere hazırlanıyor - Sayfa 2

İngiliz basınına göre; 39 yaşındaki şarkıcı, dünya turunun yerine konserini hayranlarının evine taşıyabilmek için sanal bir şov gerçekleştireceği öğrenildi.

 

Beyonce sanal konsere hazırlanıyor - Sayfa 3

Beyonce ve ekine yakın bir kaynak, "2021 yılında yeni albümü tanıtmak için sanal bir canlı şov hazırlıyor. Koronavirüs nedeniyle turneye çıkamayacak" şeklinde konuştu.

 

Beyonce sanal konsere hazırlanıyor - Sayfa 4

Beyonce, geçtiğimiz günlerde zorunlu karantina döneminde alerjisi olan kızları Blue ve Rumi için arıcılığa başladığını açıklamıştı.

Şarkıcı, konuyla ilgili, "Beklenmedik olduğunu biliyorum ama iki arı kovanım var. Gerçek arı kovanları... Şu an bir süredir evimdeler. Yaklaşık 80 bin arım var ve her yıl yüzlerce kavanoz bal yapıyoruz" demişti.