Beşiktaş'tan Talisca açıklaması!

Son dönemlerde adı yeniden eski takımı Beşiktaş ile anılan Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca için bir son dakika açıklaması geldi. Siyah-beyazlı yönetimin transferden sorumlu ismi Erdal Torunoğulları konuya ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Beşiktaş'tan Talisca açıklaması! - Sayfa 1

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş formasıyla Benfica ağlarına attığı golün dövmesini sırtına yaptırarak siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıran ve adı transfer dedikodularına karışan Anderson Talisca için Kartal'dan açıklama geldi.

Beşiktaş'tan Talisca açıklaması! - Sayfa 2

Koronavirüsü salgını nedeniyle Avrupa'daki tüm kulüplerin maddi problemlerle karşı karşıya kaldığına vurgu yapan Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, Milliyet'e konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Beşiktaş'tan Talisca açıklaması! - Sayfa 3

Talisca haberlerini ben de okuyorum. Bir transfer yapılacaksa önce nerenin haberi olur; Beşiktaş Yönetimi'nin... Ne yönetim kurulu ne de ben, Talisca ile ilgili bir girişimde bulunmadık. Ayrıca oyuncunun Beşiktaş'a dönmek istediği yönünde bize resmi bir teklif de ulaşmadı. Gerçekçi olmak lazım. 

Beşiktaş'tan Talisca açıklaması! - Sayfa 4

Beşiktaş'ın maddi sıkıntı içerisinde olduğunu herkes biliyor. Hal böyleyken bizim pahalı transfer çalışması içerisinde olmamız mümkün değil.