Beşiktaş'ta sezon sonunda bileti kesilecek 9 isim

Sezon sonunda kadrosunda ciddi bir revizasyona gitmeyi planlayan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman ve ekibi, kadroda birçok isim ile yollarını ayıracak. Öncelikli olarak oyuncu satışından gelir elde etmeyi planlayan Orman'ın hedeflerini de belirledi.(Sporx)

Beşiktaş'ta sezon sonunda bileti kesilecek 9 isim - Sayfa 1

Sezon sonunda kadrosunda ciddi bir revizasyona gitmeyi planlayan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman ve ekibi, kadroda birçok isim ile yollarını ayıracak. Öncelikli olarak oyuncu satışından gelir elde etmeyi planlayan Orman'ın hedeflerini de belirledi.

(Sporx)


110
Beşiktaş'ta sezon sonunda bileti kesilecek 9 isim - Sayfa 2

Lens
Beşiktaş'ın bonservisini satın aldığı Hollandalı futbolcunun, yıldızı bir türlü Beşiktaş taraftarıyla barışmadı. Beşiktaş'ta yakaladığı şansları da iyi değerlendiremeyen Lens için sezon sonu opsiyonları arasında Çin ve Katar da yer alıyor.

210
Beşiktaş'ta sezon sonunda bileti kesilecek 9 isim - Sayfa 3

Değerini bulursa Negredo
Beşiktaş'ta performansıyla hayal kırıklığı yaratan İspanyol futbolcu, değerini bulması durumunda sezon sonu vedalaşılacak isimler arasında gösteriliyor. Negredo için ara transfer döneminde de bazı İspanyol takımları devredeydi.

310
Beşiktaş'ta sezon sonunda bileti kesilecek 9 isim - Sayfa 4

Vagner Love
Beşiktaş'ın Alanyaspor'dan büyük umutlar ile transfer ettiği ancak siyah-beyazlı forma altında hayal kırıklığı yaratan Vagner Love'un sezon sonunda Brezilya Ligi'ne transferi bekleniyor.

410