Beşiktaş'ta Mehmet Topal gerçeği ortaya çıktı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın, Mehmet Topal’ı iki yıldır istediği ortaya çıktı. Siyah-beyazlı hoca, “İlk 11’de yer alabilecek kalitede ve tecrübede bir oyuncu” ifadelerini kullandı

Beşiktaş'ta Mehmet Topal gerçeği ortaya çıktı - Sayfa 1

Beşiktaş ’ın önceki gün 1+1 yıllık resmi sözleşme imzalattığı Mehmet Topal başarılarla dolu kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

Beşiktaş'ta Mehmet Topal gerçeği ortaya çıktı - Sayfa 2

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın, Galatasaray ve Fenerbahçe ’nin ardından Medipol Başakşehir’le de şampiyonluk yaşayan 35 yaşındaki deneyimli orta sahayı iki yıldır kadrosunda görmek istediği ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta Mehmet Topal gerçeği ortaya çıktı - Sayfa 3

Siyah-beyazlı hocanın, Mehmet Topal’ın kadro rotasyonunda kendilerine rahat hareket etme imkanı sağlayacağını söylediği belirlendi. Topal’ın transferinden memnuniyet duyan Sergen Yalçın’ın, “Önümüzdeki sezon yabancı sayısı düşüyor. Mehmet gibi çok yönlü oyuncuların bize çok ciddi katkısı olacak” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Mehmet Topal gerçeği ortaya çıktı - Sayfa 4

Bu açıdan bakıldığında Kenan Karaman ve Salih Uçan gibi transferlerin de kadroda esneklik yaratma açısından önemli isimler olacağını aktaran Yalçın’ın, “Mehmet Topal’ın iyi bir hamle oyuncusu olarak kadroda yer alması bize büyük avantaj sağlayacak.