Beşiktaş'ın Talisca formülü hazır!

Anderson Talisca, "Beşiktaş benim evim. Yeniden orada oynamak için gerekeni yapmaya hazırım" dedi, transfer formülünü hazırlayan Siyah- Beyazlılar, Brezilyalı yıldız ile ilk teması kurdu.

Beşiktaş'ın Talisca formülü hazır! - Sayfa 1

Başarılı oyuncudan maaşında büyük bir fedakârlık yapması istenirken, Talisca da Guangzhou Evergrande'ye ayrılma talebini iletecek. Uygun bir kiralama ücreti ile yıldız futbolcunun takıma kazandırılması planlanıyor.

Beşiktaş'ın Talisca formülü hazır! - Sayfa 2

Bu sezon ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçlarla taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş yeni sezonda bambaşka bir görüntü çizmek istiyor. Bu doğrultuda liglere verilen arada transfere yoğunlaşan Siyah-Beyazlılar, yüksek maliyetli oyuncuları gönderip bütçede yer açmayı planlıyor.

Beşiktaş'ın Talisca formülü hazır! - Sayfa 3

İçinde bulunduğumuz durum nedeniyle birçok kulübün küçülmeye gideceğini düşünen ve bu doğrultuda transfer fırsatlarının doğmasını bekleyen yönetim, yıldız oyuncuları düşük maliyetle transfer etmeyi hedefliyor. Bu paralelde listedeki ilk isim tanıdık: Anderson Talisca..

Beşiktaş'ın Talisca formülü hazır! - Sayfa 4

Geçtiğimiz günlerde menaceri aracılığıyla, "Önemli olan huzurlu ve mutlu yaşamak. Beşiktaş benim evim. Yeniden orada oynamak için gerekeni yapmaya hazırım" mesajını gönderen Brezilyalı oyuncu ile temaslar başladı. Çin'de senelik net 7 milyon Euro kazanan 26 yaşındaki futbolcunun transferi için formül de hazır.