Beşiktaş Mandzukic ile görüşmelere başladı!

Lider siyah beyazlılar Hırvat golcüye göz dikti. Sergen Yalçın da şu anda kulüpsüz olan golcü ile ilgilendiklerini doğruladı. Öte yandan İsabetli transfer haberleriyle bilinen İtalyan gazeteci Nicolo Schira da transferle ilgili bilgi verdi.

Beşiktaş Mandzukic ile görüşmelere başladı! - Sayfa 1

Lider Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Zirveye kurulan siyah beyazlılarda hedef isimi bir santraforu daha kadroya katmak.

Beşiktaş Mandzukic ile görüşmelere başladı! - Sayfa 2

Beşiktaş'ta Aboubakar ve Cyle Larin'in çılgın performanslarına rağmen yıldız bir forvet için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 6-0'lık Çaykur Rizespor maçı sonrası Sergen Yalçın'ın "İlgileniyoruz. Şartlar uyarsa transfer olabilir" dediği Mario Mandzukic siyah beyazlı taraftarları da heyecanlandırdı.

Beşiktaş Mandzukic ile görüşmelere başladı! - Sayfa 3

İsabetli transfer haberleriyle bilinen İtalyan gazeteci Nicolo Schira da Beşiktaş'ın şu anda kulüpsüz olan Hırvat forvet ile görüşmelere başladığını duyurdu. 34 yaşındaki Mandzukic'in Beşiktaş'tan en kısa 2022'ye kadar sözleşme talep ettiği ifade ediliyor.

Beşiktaş Mandzukic ile görüşmelere başladı! - Sayfa 4

Kariyerinde Bayern Münih, Juventus, Atletico Madrid, Wolfsburg gibi kulüplerde forma giyen Mandzukic son olarak Juventus'tan Katar'ın Al Duhail kulübüne bedelsiz şekilde transfer olmuştu.