Berfu Yenenler: Ortak noktalarımız canını sıkıyormuş!

İkinci çocukları Mete'yi kucaklarına almak için gün sayan Eser Yenenler-Berfu Yenenler çifti, gün geçtikçe büyüyen göbeklerinin üzerine kase koyarak, bisküvi yediği anları gözler önüne serdi.

Berfu Yenenler: Ortak noktalarımız canını sıkıyormuş! - Sayfa 1

Oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019 yılında evlenmiş ve ilk çocukları Kuzey'i de aynı sene ekim ayında kucaklarına almıştı.

Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olacağını duyuran ve oğluna 'Mete' ismini vereceğini söyleyen Yenenler, hamileliğinde 35. haftaya girdi.

Berfu Yenenler: Ortak noktalarımız canını sıkıyormuş! - Sayfa 2

"ORTAK NOKTALARIMIZ CANINI SIKIYORMUŞ!"

İkinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Yenenler çifti, eğlenceli paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Gün geçtikçe büyüyen göbeklerinin üzerine kase koyan ikili, birlikte bisküvi yedikleri anları sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Eşinin kilo almasına göndermede bulunan Berfu Yenenler, esprili paylaşımına, "Ortak noktalarımız canını sıkıyormuş!" notunu düştü.

25 yaşındaki Yenenler'in gönderisi 86 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

Berfu Yenenler: Ortak noktalarımız canını sıkıyormuş! - Sayfa 3

KUZEY'İN YATAĞINA TAHLİYE EMRİ!

İkili, geçtiğimiz günlerde oğulları Kuzey'in yatağına tahliye emri çıkartmıştı.

Kuzey'in beşiğine "Yeni kiracı nisan ayında taşınacağı için yatağı boşaltmanız gerekir. Saygılarımla, anne ve baba..." notunu asan Berfu Yenenler, "Bunu yapmayacağımı kimse düşünmemişti herhalde! Yeni kiracı geliyor Kuzey Bey" ifadelerini kullanmıştı.

Berfu Yenenler: Ortak noktalarımız canını sıkıyormuş! - Sayfa 4

BERFU'YU SİNİRLENDİREN YORUM

Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Yenenler, bir takipçisinin "Ne kadar meraklısınız karın göstermeye, ayıp valla" yorumuna yanıt vermişti.