Benzin ve motorine indirim geliyor! 26 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu?

Benzin ve motorine indiirm geldi mi? sorusu milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. . Geçtiğimiz günlerde Ocak ayından itibaren ilk kez 80 doların altına gerileyen ABD ham petrolü, akaryakıt indirim haberini beraberinde getirdi. Brent petrol fiyatlarındaki düşüş, beraberinde benzin ve motoin fiyatlarında da indirim beklentisini getirdi. Peki, 23 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu? İşte detaylar...

Benzin ve motorine indirim geliyor! 26 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu? - Sayfa 1

Güncel LPG, motorin ve benzin fiyatları, benzin istasyonuna gidecek olan araç sahipleri tarafından araştırılıyor. Brent petrol fiyatlarında yaşanılan son dakika gelişmeleri akaryakıt indirimi ve zammı haberlerini de beraberinde getiriyor. Brent petrol fiyatı geçtiğimiz günlerde 9 ayın en dip seviyesini görürken araç sahiplerini sevindirecek haber geldi. Benzin fiyatı ve motorin fiyatlarına yeni indirim gelmesi bekleniyor. İşte, 26 Eylül Pazartesi güncel akaryakıt fiyatları ile LPG, motorin ve benzin fiyatları...

Benzin ve motorine indirim geliyor! 26 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu? - Sayfa 2

ABD HAM PETROLÜ 9 AYIN DİBİNDE!

Ham petrol fiyatı, birçok ülkede yapılan faiz artışlarının küresel enerji görünümüne ilişkin beklentileri kötüleştirmesiyle 4. haftayı da düşüşle tamamlamaya hazırlanırken, ABD ham petrolü Ocak ayından beri ilk kez 80 doların altına geriledi.

Benzin ve motorine indirim geliyor! 26 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu? - Sayfa 3

MOTORİN VE BENZİN FİYATLARINDA İNDİRİM VAR MI?

Petrol fiyatları bu haftaki düşüşünü sürdürürken ABD ham petrolü Ocak ayından beri ilk kez 80 doların altına geriledi. Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen gerilemenin ardından motorin fiyatı ve benzin fiyatlarına indirim beklentisi oluştu.

Benzin ve motorine indirim geliyor! 26 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu? - Sayfa 4

MOTORİN FİYATLARINA İNDİRİM GELMİŞTİ!

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma sonrası motorinde indirim beklentisi oluşturdu. Sektör temsilcileri, motorine gelen 1.76 kuruş indirimin 20 Eylül 2022 Salı gününden itibaren geçerli olduğunu belirtti.