Benzin ve motorine indirim bekleniyor! 23 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu?

Benzin ve motorine indirİm geldi mi? sorusu milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. ABD'nin piyasaya 10 milyon varile kadar petrol satacağı bilgisinin paylaşılması brent petrol fiyatlarında düşüşe neden olu. Brent petrol fiyatlarındaki düşüş, beraberinde benzin ve motoin fiyatlarında da indirim beklentisini getirdi. Peki, 23 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu? İşte detaylar...

Benzin ve motorine indirim bekleniyor! 23 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu? - Sayfa 1

ABD yönetiminin piyasaya 10 milyon varil petrol satacağını duyurması uluslararası piyasalarda brent petrol fiyatlarında düşüşe neden oldu. Brent petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte akaryakıt fiyatlarında da indirim haberleri gelmeye başladı. Peki, motorin ve benzin fiyatları düşecek mi? İşte güncel LPG, motorin ve benzin fiyatları...

Benzin ve motorine indirim bekleniyor! 23 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu? - Sayfa 2

Geçtiğimiz gün motorine gelen indirim sonrası, benzin fiyatlarında da indirime gidilip gidilmeyeceği merak ediliyor. ABD'nin piyasaya 10 milyon benzin satacağı bilgisini paylaşması üzerine brent petrol varil fiyatı 90 dolara kadar geriledi. 

Benzin ve motorine indirim bekleniyor! 23 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu? - Sayfa 3

AKARYAKIT FİYATLARI DÜŞECEK Mİ?

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün, Fed faiz kararı sonrasında da olası bir faiz artışı sonrası devam etmesi bekleniyor. Dolayısıyla yakın zamanda akaryakıt fiyatlarına yeniden indirim gelmesi bekleniyor.

Benzin ve motorine indirim bekleniyor! 23 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu? - Sayfa 4

MOTORİN FİYATLARINA İNDİRİM!

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma sonrası motorinde indirim beklentisi oluşturdu. Sektör temsilcileri, motorine gelen 1.76 kuruş indirimin 20 Eylül 2022 Salı gününden itibaren geçerli olduğunu belirtti.