Benzin ve motorin fiyatına zam iddiası! 30 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu?

Benzin ve motorine indirim geldi mi? sorusu milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. ABD'nin piyasaya 10 milyon varile kadar petrol satacağı bilgisinin paylaşılması brent petrol fiyatlarında düşüşe neden olu. Brent petrol fiyatlarındaki düşüş, beraberinde benzin ve motoin fiyatlarında da indirim beklentisini getirmişken son olarak motorin ve benzin fiyatına zam geleceği iddia edildi. Peki, 30 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu? İşte detaylar...

Benzin ve motorin fiyatına zam iddiası! 30 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu? - Sayfa 1

Motorin ve benzin fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Brent petrol fiyatları son günlerde 9 ayın en düşük seviyesini görürken motorin ve benzin fiyatlarında indirim beklentisi oluşmuştu. Benzin istasyonunu gidecek olan araç sahipleri "Bugün LPG, mazot, motorin, akaryakıt ve benzin fiyatı ne kadar oldu ve litresi kaç TL? " sorusuna yanıt ararken akaryakıt fiyatlarına zam geleceği iddia edildi. İşte,  30 Eylül 2022 Cuma İstanbul, Ankara, İzmir motorin fiyatları ve benzin fiyatlarında son durum...

Benzin ve motorin fiyatına zam iddiası! 30 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu? - Sayfa 2

ABD HAM PETROLÜ 9 AYIN DİBİNDE!

Ham petrol fiyatı, birçok ülkede yapılan faiz artışlarının küresel enerji görünümüne ilişkin beklentileri kötüleştirmesiyle 4. haftayı da düşüşle tamamlamaya hazırlanırken, ABD ham petrolü Ocak ayından beri ilk kez 80 doların altına geriledi.

Benzin ve motorin fiyatına zam iddiası! 30 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu? - Sayfa 3

MOTORİN VE BENZİN FİYATLARINA İNDİRİM GELECEK Mİ?

 Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen gerilemenin ardından motorin fiyatı ve benzin fiyatlarına indirim beklentisi oluştu.

Benzin ve motorin fiyatına zam iddiası! 30 Eylül motorin ve benzin fiyatları kaç TL oldu? - Sayfa 4

MOTORİN VE BENZİN FİYATLARINA ZAM İDDİASI!

Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen gerilemeyle birlikte akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşmuştu. Sosyal medyada yer alan haberlere göre motorin fiyatı ve benzin fiyatlarına zam yapılacağı iddia edildi. Konuya ilişkin resmi bir açıklama bulunmuyor.