Belhanda için yeniden Süper Lig! İşte o takım

Galatasaray’dan ayrılan Younes Belhanda, Trabzonspor’un gündeminde. Bordo mavililer, Belhanda transferi için düğmeye bastı. Kadrosuna Lucas Biglia ve Enzo Roco’yu da katmak istediği belirtilen Trabzonspor’da transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Belhanda  için yeniden Süper Lig! İşte o takım - Sayfa 1

Younes Belhanda, Trabzonspor’a transfer olabilir. Fatih Karagümrük’ten Lucas Biglia ve Enzo Roco gibi isimleri de transfer listesinde bulunduran Trabzonspor’da gündem bir hayli yoğun. 

Belhanda  için yeniden Süper Lig! İşte o takım - Sayfa 2

Abdullah Avcı'nın eski Galatasaraylı Belhanda'yı kadroda görmek istediği belirtiliyor. Detayları Yakup Çınar, Fanatik TV’ye aktardı.

Belhanda  için yeniden Süper Lig! İşte o takım - Sayfa 3

‘BIGLIA DIŞINDA BELHANDA’YA YAKIN TAKİP VAR’

''Lucas Biglia’yı Abdullah Avcı, devre arasında da istemişti ancak Karagümrük bu transfere sıcak bakmamıştı. İlerleyen yaşına rağmen kalitesini Türkiye’de de gösterdi. Roco, Beşiktaş’tan kiralık olarak gitmişti. Beklentilerin üzerinde bir performans gösterdi. 

Belhanda  için yeniden Süper Lig! İşte o takım - Sayfa 4

Trabzonspor, bu iki ismi gündeme aldı. Roco’nun bonservisi elinde. Onun transferinin gerçekleşme ihtimali daha yüksek. Biglia transferi zor görünüyor. Biglia dışında da Belhanda ile çok yakından ilgileniyor Trabzonspor. Abdullah Avcı, kendisini kadroda görmek istiyor. O bölgede iyi performans göstereceğini düşünüyorum. ''

Kaynak: Fanatik