beIN Sports’la ipler kopuyor

Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yayın ihalesi sözleşmesine uymayan beIN Sports’a noter yoluyla ihtarname gönderdiklerini söyledi, “Şimdi beklediğimiz ve istediğimiz, beIN Sports’un aramızdaki bütün maddelerine uyması” dedi

beIN Sports’la ipler kopuyor - Sayfa 1

TFF yönetimi ile Kulüpler Birliği Vakfı üyeleri, federasyonun Riva’daki idari merkezinde bir araya gelerek 3.5 saat süren bir toplantı yaptı.

 

beIN Sports’la ipler kopuyor - Sayfa 2

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Nihat Özdemir, yayın ihalesi sözleşmesine uymayan beIN Sports’a noter yoluyla ihtarname gönderdiklerini dile getirdi.

beIN Sports’la ipler kopuyor - Sayfa 3

Yayıncı kuruluş ile herhangi bir anlaşma sağlayamadıklarını belirten Özdemir, “beIN Sports ile olan anlaşmada 3 yılı tamamladık. Bu sene 4. yıldayız. Sözleşmemizde maalesef şu ana kadar herhangi bir anlaşma noktasına gelemedik. Son 3 yılda beIN Sports üzerine düşen bütün vecibelerini son kuruşuna kadar yerine getirmiştir. Ancak bu yıl sadece ödeyeceği yüzde 25 avansa mahsuben 500 milyon lira vermiştir. Bu parayı hakları nispetinde kulüplerimize aktarmış bulunmaktayız” dedi.

beIN Sports’la ipler kopuyor - Sayfa 4

Başkan Özdemir, beIN Sports’u devam eden sözleşmeye uymaya çağırarak, “beIN Sports’un TFF ile yaptığı sözleşmeye harfiyen, bütün maddelerine uymasını istiyoruz. Bununla ilgili noterden gerekli ihtarnameyi gönderdik. Şimdi beklediğimiz, beIN Sports’un aramızdaki bütün maddelerine uyması” diye konuştu.