Başkan Ali Koç'a flaş çağrı! Fenerbahçe Süper Lig'den çekiliyor mu?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor ile kozlarını paylaştı. Mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlanırken, Mert Hakan Yandaş'ın iptal edilen golü herkesi ayağa kaldırdı. Birçok ünlü spor yorumcusu Başkan Ali Koç'a Fenerbahçe'yi Süper Lig'den çekmesi için çağrıda bulundu. İşte krizin ayrıntıları.

Başkan Ali Koç'a flaş çağrı! Fenerbahçe Süper Lig'den çekiliyor mu? - Sayfa 1

Dün akşam oynanan Fenerbahçe - Adana Demirspor maçında ortalık fena halde karıştı. Süper Lig 22. haftasının hakemi Ali Palabıyık'ın kararları spor dünyasını ayağa kaldırdı.

116
Başkan Ali Koç'a flaş çağrı! Fenerbahçe Süper Lig'den çekiliyor mu? - Sayfa 2

Nefes kesen mücadelede Hakem Ali Palabıyık’ın verdiği kararlar maçın önüne geçti. Palabıyık, Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı'nda Sarı-Lacivertlileri 3 penaltısını es geçti. Maçın son saniyesinde gerçekleşen yüzde yüz foul de görmezden gelindi. Mert Hakan'ın iptal edilen golü ve son olarak Jorge Jesus'un kırmızı kart görmesiyle işler iyice sarpa sardı. 

216
Başkan Ali Koç'a flaş çağrı! Fenerbahçe Süper Lig'den çekiliyor mu? - Sayfa 3

Dün gece canlı yayında birçok spor yorumcusu Fenerbahçe'nin üzerine oyun oynandığını ve acilen Süper Lig'den çekilmesi gerektiğini söyledi.  

316
Başkan Ali Koç'a flaş çağrı! Fenerbahçe Süper Lig'den çekiliyor mu? - Sayfa 4

F5haber ekibi olarak Fenerbahçe - Adana Demirspor maçında yaşanan çarpıcı gelişmeleri ve yapılan yorumları siz değerli okuyucularımız için haberimizde derledik. 

416