Başakşehir'de kayan vinç park halindeki 23 araca çarptı
Başakşehir'de inşaat çalışması için kurulan vinç yokuştan kaydı. Kontrolden çıkan vinç park halindeki 23 araca çarptı. Bir binanın dış cephesinin de hasar gördüğü kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Güvercintepe Mahallesi Seyrek Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat çalışması için kurulan vinç yokuştan aşağıya kaydı. Kontrolden çıkan vinç park halindeki 23 araca çarparak sürükledi.

Çarpmanın etkisiyle savrulan araçlar binanın dış cephesine çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, sağlık ve zabıta ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yapılan incelemelerin ardından kazada yaralanan olmadığı öğrenilirken, 23 aracın ve bir binanın dış cephesinin hasar gördüğü tespit edildi. Vincin kaydığı anlar ise saniye saniye bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

'CAN KAYBI YOK'
Mahalle sakini Uğur Türkmen, “Vinç ayaklarını açarken emniyetli bir şekilde açamıyor, kayıyor aşağıya. Bütün araçları da götürüyor, yaklaşık 17-18 tane araç var hepsini almış sürmüş.