Bakırköy’de siyanür intiharının sebebi ortaya çıktı!

Türkiye dün güne infial yaratan yeni bir 'siyanürle intihar' olayıyla uyandı. Bakırköy'de anne-baba ve 7 yaşındaki çocuklarının cansız bedeni bulundu. Savcılık intiharın sebebini 'maddi bunalım' olarak açıkladı.

Bakırköy’de siyanür intiharının sebebi ortaya çıktı! - Sayfa 1

İstanbul Bakırköy'deki evlerinde: iş adamı Bahattin Delen ile eşi Zübeyde ve 7 yaşındaki çocukları Ali Delen'in cesetleri bulundu, Polisin ilk değerlendirmesi baba Bahattin Delen'in siyanürle intihar ettiği, eşi ve çocuğunun da kokudan etkilendiği yönündeydi. 
 

123
Bakırköy’de siyanür intiharının sebebi ortaya çıktı! - Sayfa 2

Ancak savcılık, "önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdi, ardından intihar etti" tespiti yaptı. Savcılık olayın sebebini ise şöyle açıkladı: Baba Bahattin Delen'in aşırıcı derecede borçlanıp bunalıma girmesi. İşte infial yaratan olaydan detaylar...
 

223
Bakırköy’de siyanür intiharının sebebi ortaya çıktı! - Sayfa 3

Türkiye, Fatih’teki 'Yetişkin Kardeşler' ve Antalya’daki 'Şimşek ailesi'nin siyanürle intihar etmesini konuşup tartışırken benzer bir haber Bakırköy’den geldi. 
 

323
Bakırköy’de siyanür intiharının sebebi ortaya çıktı! - Sayfa 4

Bakırköy'deki Çukurova apartmanının bir dairesinde biri çocuk üç kişinin cesedi bulundu. Cesetlerin; baba Bahattin Delen (38) anne Zübeyde Delen (38)  ve 7 yaşındaki çocukları Ali Delen’e ait olduğu öğrenildi. 
 

423