Bakırköy'de kısıtlamaya rağmen parklar doldu taştı

Bakırköy'de kısıtlamaya rağmen güneşli havayı fırsat bilen anne ve babalar, çocuklarıyla beraber soluğu parklarda aldı. Bazı ebeveynler çocuklarının evde çok bunaldığını ve hafta içi fırsat bulamadıklarını belirtirken, bazıları ise "Ne yapalım çocuklar bunaldı, markete çıktık artık" dedi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında bugün sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken, İstanbullular güneşli havayı fırsat bilerek kendilerini sahillere ve parklara attı.

Bakırköy'de kısıtlamaya rağmen parklar doldu taştı - Sayfa 1

"ÇOK BUNALDIK. BİZ BUNALDIK ÇOCUKLAR NE YAPSIN"

Torununu parka getiren Emine Uğurlu, "Çok bunaldık. Biz bunaldık çocuklar ne yapsın. Hastalık var, ne yapacağımızı şaşırdık. Allah yardımcımız olsun. Çok kötü bir dönem atlatıyoruz. Kısıtlama günündeyiz ama ne zaman açılacak o da belli değil. Açılmayı istiyoruz ama hiç açılacağa benzemiyor. Vakalar arttı. Evde durulmuyor artık. 

110
Bakırköy'de kısıtlamaya rağmen parklar doldu taştı - Sayfa 2

Bunaldık. Bir seneyi geçti. Ev yakın olduğu için geldik. 'Gidelim' diye tutturdu. Mecbur geldik" dedi. Başka bir vatandaş ise, "Hafta içi çalışıyoruz. Eve geliyoruz sonra kısıtlama geliyor, dışarı çıkmamız mümkün değil. Evet bugün de kısıtlama var. markete çıktık" şeklinde konuştu.

210
Bakırköy'de kısıtlamaya rağmen parklar doldu taştı - Sayfa 3

"ÇOCUK DURMUYOR TABİ NE YAPACAK BU HAVADA EVDE"

Oğluyla birlikte parka gelen Murat Sarı, "Çocuk durmuyor, tabi ne yapacak bu havada evde. Bahçesi olmayan insan ne yapacak mecbur getirecek. 

310
Bakırköy'de kısıtlamaya rağmen parklar doldu taştı - Sayfa 4

Evimiz de yakın. Çok uzak mesafeler gelip insanlarla haşır neşir olacak durumda çıkmıyoruz dışarı. Sabah boş saatlerde geldik. Şimdi şimdi doldu. 

410