Bakanlık tepki çeken görüntüyle ilgili suç duyurusunda bulundu

Kırklareli'de elleriyle etlerle oynayarak ve dans ederek döner paketleyen maskesiz iki çalışanın TikTok'tan paylaştığı skandal görüntüler sonrası bakanlık harekete geçti. Devreye giren Tarım ve Orman Bakanlığı firmaya ve videoyu çeken şahıslara ayrı ayrı ceza kesti.

Bakanlık tepki çeken görüntüyle ilgili suç duyurusunda bulundu - Sayfa 1

Kırklareli'de çalıştıkları hazır döner firmasında etlerle oynayarak dans eden çalışanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Yapılan denetimde, firmaya ve videoyu çeken çalışanlara ayrı ayrı ceza kesildi.

Bakanlık tepki çeken görüntüyle ilgili suç duyurusunda bulundu - Sayfa 2

Döner paketleyen iki çalışanın TikTok hesabından paylaştığı skandal et görüntülerine tepki yağdı. Elleriyle etlerle oynayan maskesiz şahıslar, insan sağlığını böyle hiçe saydı.

Bakanlık tepki çeken görüntüyle ilgili suç duyurusunda bulundu - Sayfa 3

Döner paketleyen iki çalışanın sosyal medya hesabı TikTok'tan paylaştığı skandal görüntüler şoke etti. Çok sayıda kullanıcı, maske kullanmadan elleriyle etlerle oynayan şahıslar hakkında yorum yaptı.

Bakanlık tepki çeken görüntüyle ilgili suç duyurusunda bulundu - Sayfa 4

Bakanlık harekete geçti

Tik Tok uygulamasından paylaşılan görüntüler üzerine, Tarım ve Orman Bakanlığı devreye girdi. Firmaya ve görüntüleri çeken çalışanlara ceza uygulandı.