Ayrılık vakti geldiğini nasıl anlarsınız?

İlişkiler her zaman başladığı gibi gitmeyebiliyor ve bazen ayrılık vakti gelip çatıyor. Zamanla onu bırakıp gitme vaktinin geldiğini gösteren bazı ipuçları oluşur, önemli olan bu işaretleri görebilmektir. Peki nedir bu ipuçları?

Ayrılık vakti geldiğini nasıl anlarsınız? - Sayfa 1

İlişkilerde bir gün ayrılığın yaşanması da olağandır. Hemen herkesin hayatında ayrılıkla biten bir ilişki olmuştur. Ayrılık, haliyle sancılı bir süreçtir, bazen her şey kuralına uygun yürüse de çoğunlukla tereddütler ve karmaşa yaşanır.

112
Ayrılık vakti geldiğini nasıl anlarsınız? - Sayfa 2

Aslında onu bırakıp gitme vaktinin geldiğini anlamamızı sağlayan bazı ipuçları oluşur, önemli olan bu işaretleri görebilmektir. Peki nedir bu ipuçları?

 

212
Ayrılık vakti geldiğini nasıl anlarsınız? - Sayfa 3

Hakkınızda özensiz konuşuyorsa

Eşinizin dostunuzun yanında ya da kendi iş arkadaşlarıyla beraberken size eski özeni göstermediğini ve sizin hakkınızda rahatsız edici şekilde kaba konuştuğunu duyarsanız artık ona nasıl güvenebilirsiniz?

312
Ayrılık vakti geldiğini nasıl anlarsınız? - Sayfa 4

Güvensizlik yaşanıyorsa

İlişkide sadakatsizlik hiç kimsenin kolay kolay kabulleneceği bir durum değil kuşkusuz. Siz de böyle bir durumdan şüphelenmiş hatta emin olmuşsanız hiç şüphesiz ilişkinizin sonu gelmiş demektir.

412