Aykut Kocaman şokta!

Aykut Kocaman, yeni başkan Ali Koç ile iki kez yüz yüze görüştü. Bir kez de Damien Comolli ile bir araya geldi. Kocaman, takımla ilgili hazırladığı raporu sunup, başkan ve sportif direktöre bilgi verdikten sonra beklemeye geçti. Sonrası ise kaçınılmaz son... İşte Ali Koç'un telefonu sonrası yaşananlar...<br /> <br /> <br />

Aykut Kocaman şokta! - Sayfa 1

Aykut Kocaman, yeni başkan Ali Koç ile iki kez yüz yüze görüştü. Bir kez de Damien Comolli ile bir araya geldi. Kocaman, takımla ilgili hazırladığı raporu sunup, başkan ve sportif direktöre bilgi verdikten sonra beklemeye geçti. Sonrası ise kaçınılmaz son... İşte Ali Koç'un telefonu sonrası yaşananlar...


Aykut Kocaman şokta! - Sayfa 2

Kocaman'ın kendisine haber veriliş tarzı nedeniyle son derece kırgın ve üzgün olduğu öğrenildi. Aykut Kocaman'ın, kararın telefonla bildirilmesi yerine başkan Ali Koç'la yüz yüze görüşerek kendisine söylenmesini beklediği kaydedildi.

Aykut Kocaman şokta! - Sayfa 3

Bodrum'da tatilde bulunan 53 yaşındaki çalıştırıcının telefonlarını kapattığı ve ailesi ile yakın dostları dışında kimseyle görüşmek istemediği belirtildi.

Aykut Kocaman şokta! - Sayfa 4

Avrupa'dan teklif var

Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'den ayrılması, eski takımı Konyaspor'u harekete geçirdi. Tecrübeli çalıştırıcıya ayrıca, başta Avrupa olmak üzere, yurt dışından da teklifler olduğu kaydedildi.