ATV'nin dizisi Kuruluş Osman'da ortalık toz duman!

Diriliş Ertuğrul ile TRT’de başlayıp ATV'de yoluna devam eden ve reytinglerin zirvesinden inmeyen ‘Kuruluş Osman’ dizisinde bu hafta deyim yerindeyse deprem yaşanacak. Osman bey sonunda korkunç gerçeği öğreniyor ve cezasını kendi veriyor. İşte şimdiden merakla beklenen ‘Kuruluş Osman’ 52. yeni bölüm fragmanı...

ATV'nin dizisi Kuruluş Osman'da ortalık toz duman! - Sayfa 1

ATV'de ekran macerasını sürdüren ve Burak Özçivit'in başrolünü oynadığı 'Kuruluş Osman' yayınlandığı her bölümle nefesleri kesiyor.

‘Kuruluş Osman’ 52. yeni bölüm fragmanı...

129
ATV'nin dizisi Kuruluş Osman'da ortalık toz duman! - Sayfa 2

Görkemli prodüksiyonu, çarpıcı öyküsü ve ünlü isimlerden kurulu zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kuruluş Osman, ikinci sezonunda da tüm rakiplerini geride bırakarak zirvedeki tahtını kimselere bırakmıyor. 

229
ATV'nin dizisi Kuruluş Osman'da ortalık toz duman! - Sayfa 3

Çarşamba akşamlarının reyting canavarı dizisi ‘Kuruluş Osman’ heyecanlı bölümleriyle izleyenleri ekrana kilitlerken, bazı karakterlerin gidişiyle de izleyenleri üzüyor.

329
ATV'nin dizisi Kuruluş Osman'da ortalık toz duman! - Sayfa 4

Osman beyi aciz göstermek için düğün toyuna saldıran Togay ilk önce Gonca Hatunu okla vurdu, arkasından işini sağlama almak için ikinci oku attığında okun önüne atlayan Abdurrahman Gazi şehit oldu.

429