ATV Müge Anlı'da Şiar Kılıç olayında anne Gülizar Emanet canlı yayında sinir krizi geçirdi

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün canlı yayında Şiar Kılıç olayı araştırırken anne Gülizar Emanet sinir krizi geçirdi canlı yayını terk etti.

ATV Müge Anlı'da Şiar Kılıç olayında anne Gülizar Emanet canlı yayında sinir krizi geçirdi - Sayfa 1

ATV Müge Anlı’daki Şiar Kılıç olayı son günlerin en çok konuşulan konusu olurken ortaya atılan iddialar kan dondurdu. Anne Gülizar Amanet ve birlikte yaşadığı Hami Kıcı'nın çocuğu dövdükleri, çeşitli işkenceler uyguladıkları ve öldürdükten sonra yangını bilerek çıkardıkları iddiaları canlı yayına taşındı. Şiar Kılıç’ın annesi Gülizar Emanet hakkında akıl almaz iddialar sosyal medyaya da damga vurdu. Bugün savcı ve polis yanan evde inceleme başlatırken anne Gülizar canlı yayında sinir krizine girdi ve yayını terk etti.

117
ATV Müge Anlı'da Şiar Kılıç olayında anne Gülizar Emanet canlı yayında sinir krizi geçirdi - Sayfa 2

Sakarya'nın Kocaeli ilçesinde geçtiğimiz Nisan ayında kaybolan 9 yaşındaki Şiar Kılıç, yangın çıkan evde mahsur kalmış ve hayatını kaybetmişti.

217
ATV Müge Anlı'da Şiar Kılıç olayında anne Gülizar Emanet canlı yayında sinir krizi geçirdi - Sayfa 3

9 yaşındaki oğlu Şiar Kılıç'ın babası oğlunun şüpheli ölümünün netlik kazanması için araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

317
ATV Müge Anlı'da Şiar Kılıç olayında anne Gülizar Emanet canlı yayında sinir krizi geçirdi - Sayfa 4

Ölüm süsü mü verildi?

"Üç çocuğumun nasıl öleceğini rüyamda gördüm!" diyen anne Gülizar Amanet'in çelişkili sözleri akıllarda soru işareti bıraktı.
 

417