ATV ekranlarındaki bu sahne geceye damga vurdu!

ATV ekranlarında ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Akıncı dizisi, şimdiden reyting rekorları kıracağının sinyallerini verdi. 1 Ocak 2021 Cuma akşamında ekrana gelen ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kitleyen Akıncı dizisindeki bir sahne geceye damga vurdu. ATV ekranlarını açan izleyiciler Akıncı dizisi oyuncularını ve konusunu merak etmeye başladı. Peki, Akıncı dizisi oyuncuları kimlerdir? Akıncı dizisi konusu nedir? İşte Akıncı dizisinin oyuncu kadrosu...

ATV ekranlarındaki bu sahne geceye damga vurdu! - Sayfa 1

Fragmanı yayınlandığı günden beri merakla beklenen Akıncı dizisi dün akşam ATV ekranlarında izleyiciyle buluştu. 

126
ATV ekranlarındaki bu sahne geceye damga vurdu! - Sayfa 2

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi gibi genç oyuncuların yanı sıra usta isimlerin de yer aldığı oyuncu kadrosu ve konusu ile Akıncı dizisi, yayınlandığı ilk bölümde reyting rekorları kıracağa benziyor. 

226
ATV ekranlarındaki bu sahne geceye damga vurdu! - Sayfa 3

Çekimlere yaklaşık 5 ay önce başlanan ve pek çok tarihi semt ile birlikte farklı dizi platolarında da çalışmalarını sürdüren Akıncı, 1. bölümüyle izleyicileri ekran başına kitlemeyi başardı. 

326
ATV ekranlarındaki bu sahne geceye damga vurdu! - Sayfa 4

İzleyiciyi ekran başına kilitleyen Akıncı dizisine Fatih Sultan Mehmet Han Türbesi'ni ziyaret eden Akıncı'nın "Kanımın son damlasına kadar sultanımın şehrini koruyacağım" sözleri damga vurdu.

426