Aslı Enver'den yeni paylaşım! "Yeter artık, zayıflama" yorumları yağdı

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Aslı Enver, objektif karşısına geçti. Fit hali ile dikkat çeken Enver'e takipçilerinden "Yeter artık, zayıflama" yorumları yağdı.

Aslı Enver'den yeni paylaşım! "Yeter artık, zayıflama" yorumları yağdı - Sayfa 1

Yaklaşık iki sene önce şarkıcı Murat Boz ile yollarını ayıran ünlü oyuncu Aslı Enver, pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı oldu. Önceki gün sıcak havanın tadını çıkaran 36 yaşındaki Enver, yeni pozlarını Instagram'dan yayınladı.

Aslı Enver'den yeni paylaşım! "Yeter artık, zayıflama" yorumları yağdı - Sayfa 2

Bir süredir diyet yaptığı öğrenilen Aslı Enver'in fit hali dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncuya takipçilerinden "Yeter artık, zayıflama" yorumları yağdı. Enver'in paylaşımlarında makyajsız olduğu da görüldü.

Aslı Enver'den yeni paylaşım! "Yeter artık, zayıflama" yorumları yağdı - Sayfa 3

'Kardeşim Benim' filminde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkisi 2019'un Ekim ayında sonlanmıştı. Enver ve Boz ayrılıklarından sonra, sosyal medyadaki hareketleriyle sık sık gündeme geliyor. Boz, geçtiğimiz yıl Aslı Enver ile çekilen karesini Instagram profilinin arşivden çıkartarak yayınlamış ve "Barıştılar mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

Aslı Enver'den yeni paylaşım! "Yeter artık, zayıflama" yorumları yağdı - Sayfa 4

Yaşananlardan sonra Aslı Enver'den açıklama gelmişti. Ünlü oyuncu, "Yalnızım, bir süre daha da öyle kalmayı düşünüyorum. Böyle çok mutluyum" demişti.

Ünlü şarkıcının evliliğe yanaşmaması sebebiyle Aslı Enver'in ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti.