Asgari ücrete zam gelecek mi, ara zam ne kadar olacak? Bakan Bilgin asgari ücrete zam için tarih verdi

Kamuoyunda Temmuz ayında asgari ücrete zam beklentisi var. Konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümet kanadından son dakika açıklamaları peş peşe gelirken asgari ücrete gelecek ara zam oranı merak edilmeye başlandı. Asgari ücret zammı ile ilgili çeşitli formüller öne çıkarken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Vedat Bilgin, asgari ücret zammı için tarih verdi.

Asgari ücrete zam gelecek mi, ara zam ne kadar olacak? Bakan Bilgin asgari ücrete zam için tarih verdi - Sayfa 1

Asgari ücret zammı son dakika... Asgari ücrete zam konusu, son günlerin en çok merak edilen haber başlıkları arasında bulunuyor. Birçok üründeki artışa paralel olarak hayat pahalılığını dengelemek amacıyla asgari ücrete ara zam formülü düşünülüyor.  

114
Asgari ücrete zam gelecek mi, ara zam ne kadar olacak? Bakan Bilgin asgari ücrete zam için tarih verdi - Sayfa 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere, hükümet kanadından birçok isim tarafından asgari ücrete zam için yeşil ışık yakıldı. Haziran ayının sonlarına gelinirken asgari ücret zammı düzenlemesinin de detayları araştırılmaya başlandı.  

214
Asgari ücrete zam gelecek mi, ara zam ne kadar olacak? Bakan Bilgin asgari ücrete zam için tarih verdi - Sayfa 3

Peki, 2022 Asgari ücrete ne kadar zam gelecek ve ara zam oranı belli oldu mu? Bakan Vedat Bilgin asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması yaparken önümüzdeki haftayı işaret etti.

314
Asgari ücrete zam gelecek mi, ara zam ne kadar olacak? Bakan Bilgin asgari ücrete zam için tarih verdi - Sayfa 4

ASGARİ ÜCRET ZAMMI İÇİN KRİTİK TARİH!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, temmuz ayında kamu çalışanlarına yapılacak zamla ilgili, "Enflasyon ne gerçekleşirse onun üzerinde kamu çalışanlarımızı koruyan bir oranda ilave zam yapacağız. Türkiye'nin emekçileri endişe etmesinler." dedi.

 

414