Arnavutköy'de silahlı saldırı: 2 yaralı

Arnavutköy'de kimliği belirsiz bir kişi, pompalı tüfekle saldırdığı 2 kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Yaralı 2 kişi kendi imkanlarıyla hastaneye giderken, saldırıyı gerçekleştiren kişiyi yakalamak için emniyet birimleri harekete geçti.

Arnavutköy'de silahlı saldırı: 2 yaralı - Sayfa 1

Olay, dün gece 22:00'da Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre U.Ö. isimli esnaf iş yerinin kapısında otururken Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde seyreden bir otomobilden inen bir kişi elindeki pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. 

Arnavutköy'de silahlı saldırı: 2 yaralı - Sayfa 2

2 KİŞİ YARALANDI 

Bir anda neye uğradığını şaşıran esnaf iş yerinin önündeki otomobilleri siper alarak silahlı saldırıdan korunmaya çalıştı. Elindeki pompalı tüfekle 7 el ateş açan saldırgan daha sonra koşarak cadde üzerinde bıraktığı aracına binerek olay yerinden kaçtı. 

Arnavutköy'de silahlı saldırı: 2 yaralı - Sayfa 3

Silahlı saldırı sonucu U.Ö. ve yanındaki bir kişi kurşunların hedefi oldu. Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralanan 2 kişi kendi imkanlarıyla iş yeri önündeki araçlarına binerek hastaneye gittiler.

Arnavutköy'de silahlı saldırı: 2 yaralı - Sayfa 4

SALDIRGAN ARANIYOR 

Olay sonrası saldırının gerçekleştiği bölgeye çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Silahlı saldırıda yaralanan 2 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis saldırının gerçekleştiği alanı güvenlik şeridiyle kapattı.