Arıza, Hercai, Kefaret, Menajerim Ara, Survivor 14 Şubat 2021 reyting sonuçları açıklandı!

Pazar gecelerinin sevilen yapımları; Kefaret, Arıza, Menajerimi Ara, Hercai, Survivor ve Çok Güzel Hareketler arasında yaşanan reyting yarışının sonuçları geldi. Ne yazık ki listenin zirvesinde bu saydıklarımızın hiç biri yok. Ekranların sevilen dizi ve yarışma programları bir Ana Haber Bültenine yenildi. İşte 14 Şubat Pazar reyting sonuçları... Kim ilk 10'a girdi; İşte tüm detaylar...

Arıza, Hercai, Kefaret, Menajerim Ara,  Survivor 14 Şubat 2021 reyting sonuçları açıklandı! - Sayfa 1

Arıza, Hercai, Kefaret, Menajerim Ara, Tozkoparan İskender, Tövbeler Olsun ve Survivor reyting sonuçları geldi.

120
Arıza, Hercai, Kefaret, Menajerim Ara,  Survivor 14 Şubat 2021 reyting sonuçları açıklandı! - Sayfa 2

Pazar akşamı Atv, Kanal D, FOX Tv, TV8, TRT1, Kanal 7, Show Tv, Star Tv yayın akışında birbirinden güzel yapımlar ekrana geldi.

14 Şubat 2021 Pazar reyting sonuçlarına göre, Total izleyici grubunda FOX'un Gülbin Tosun'lu Ana Haber Bülteni birinci, ikinci Survivor, üçüncü Show Ana Haber oldu. Arıza dizisi beşinci, Hercai yedinci sırada yer aldı.

220
Arıza, Hercai, Kefaret, Menajerim Ara,  Survivor 14 Şubat 2021 reyting sonuçları açıklandı! - Sayfa 3

Pazar akşamı yayınlanan TRT1 ekranında yayınlanan Tövbeler Olsun reyting yarışından çekiliyor. Yayından kaldırılması kesinleşen dizinin bu haftaki sonucu da yüz güldürmedi.

320
Arıza, Hercai, Kefaret, Menajerim Ara,  Survivor 14 Şubat 2021 reyting sonuçları açıklandı! - Sayfa 4

Survivor 2021'in dün akşam ekrana gelen bölümünde eleme adayı belirlendi. Heyecanın dorukta olduğu program seyirciyi ekran başına kilitledi.

420