Arda Turan'dan 'kırgınlık' açıklaması!

Galatasaray'la olan sözleşmesi sona eren ve iç sahadaki son maçta oynatılmadığı için kulübe kırgın olduğu iddia edilen Arda Turan açıklamalar yaptı. Hayatının her döneminde Galatasaraylı olduğunu dile getiren Turan, teknik direktörlük için de açık kapı bıraktı

Arda Turan'dan 'kırgınlık' açıklaması! - Sayfa 1

Galatasaray'dan ayrılan Arda Turan geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada katıldığı bir sohbet odasında önemli konulara değinen Arda Turan, futbolu bırakmaya kesin olarak karar vermediğini belirtti.

Arda Turan'dan 'kırgınlık' açıklaması! - Sayfa 2

Tecrübeli futbolcu konuya ilişkin olarak "Futbolu bırakmaya kesin karar vermedim. Yurt dışından bazı opsiyonlar var, Amerika veya başka yerlerden... Bırakmaya karar verirsem kulübe üye olmak isterim. Ben zaten Galatasaraylıyım" ifadelerini kullandı.

Arda Turan'dan 'kırgınlık' açıklaması! - Sayfa 3

"DOĞRU EKİBİ KURMAYA ÇALIŞIYORUM"

Teknik direktör olduğunda forma giydiği kulüplerden Atletico Madrid ile Barcelona'nın oyun anlayışından bir karışım yaratmak istediğini vurgulayan Arda Turan, ekibini kurmak için çalışmalar yaptığını da vurguladı

Arda Turan'dan 'kırgınlık' açıklaması! - Sayfa 4

Doğru isimlerle çalışmak istediğini belirten Turan'ın açıklamaları şöyle:

"Doğru ekibi kurmaya çalışıyorum. Futbolu değişik açılardan değerlendirebilen, oyuna sabitlenmiş bir şekilde kalmayan ekiple çalışmak istiyorum. Bir planlama yaptım. Planlamanın ilk konusu öğrenmek. Futbol artık çok değişken çünkü. Ben, oyuncuya göre sistemden yanayım. Şimdi sizin elinizde oyuncu yok, 3'lü oynuyorsunuz. Teknik direktör olduğumda Atletico Madrid ile Barcelona'nın oyununu mix etmek istiyorum"