Arda Turan resmen imzalıyor!

Kısa süre önce adı Beckham'ın takımı Inter Miami ile anılan Arda'nın daha sonra Brezilya Ligi ekiplerinden Palmeiras ile görüştüğü iddia edilmişti... Son olarak Arjantin devi Boca Juniors ile flört ettiği de aktarılan Arda için son nokta koyuldu! Arda Turan'ın 2. yarıda forma giyeceği kulüp neredeyse kesinleşti...

Arda Turan resmen imzalıyor! - Sayfa 1

Son olarak Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir ile yollarını ayıran Arda Turan, yeni takımına kavuşmak için artık neredeyse saatler sayıyor.

Adı sıkça spekülasyonlara konu olan ve formsuzluğu sebebiyle Barcelona'dan Başakşehir'e kiralık olarak gönderilen Arda, İstanbul ekibinde de istediği kadar forma şansı bulamamıştı.

Arda Turan resmen imzalıyor! - Sayfa 2

Başakşehir'in eski teknik direktörü Abdullah Avcı'nın 1 numarası olamayan tecrübeli futbolcu, Okan Buruk'un da ilk 11'inde yer bulamamış ve kendisine takım aramaya başlamıştı.

BECKHAM İSTİYOR İDDİASI!

Amerika MLS Ligi ekiplerinden Inter Miami'nin sahibi olan İngiliz eski efsane David Beckham'ın, Arda'yı takımında istediği iddia edilmiş, transfer için nabız yokladığı kaydedilmişti ancak bu girişim resmiyet kazanmamıştı.

Arda Turan resmen imzalıyor! - Sayfa 3

Son olarak Arda için Brezilya'ya gidiyor iddiası ortaya çıkmıştı. Palmeiras'ın, tecrübeli yıldız için girişimlerde bulunacağı yazılsa da, bu konuda da netleşen bir durum ortaya çıkmamıştı.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından, Başakşehir ile sözleşmesini fesheden ve şu anda İspanyol devi Barcelona'da sözleşmesi bulunan Arda'nın, eski takımına dönmeyeceği ve yeni rotasını belirlediği aktarıldı. 

Arda Turan resmen imzalıyor! - Sayfa 4

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Arda gündemimizde değil" diyen Başkan Mustafa Cengiz için "Ben olsam o cümleyi kullanmazdım" yorumunu yapmıştı. Süreç hem Arda hem de Terim lehine işledi.Ara transfer döneminde Fransa Lig 1 ekibi Monaco'dan kiralık olarak kadroya dahil edilen Henry Onyekuru, sıtma olup hastanede tedavi altına alındı.

ARDA'YA FLORYA YOLU GÖZÜKTÜ!

Onyekuru ve Sekidika transferlerinden yararlanamayacak olan Galatasaray, ibreyi Arda Turan'a çevirdi. Arda için artık Florya'nın kapıları sonuna kadar açılmış durumda!