Araştırma: Günde 9 çorba kaşığı zeytinyağı iktidarsızlık riskini azaltıyor

Yunanistan'da bilim insanlarının araştırmasına göre, zeytinyağı erkeklerin cinsel performansını artırmada ilaçlardan daha etkili bir çözüm olabilir.

Araştırma: Günde 9 çorba kaşığı zeytinyağı iktidarsızlık riskini azaltıyor - Sayfa 1

Cinsel performansı artırmak için kullanılan haplar uzmanlara göre uzun vadeli bir çözüm olmadığından başka yollara başvurulması gerekiyor. Uzmanlar zeytinyağı üzerinde yaptıkları araştırmadan bahsederek, zeytinyağı tüketiminin cinsel performans artıran hapları kullanmaktan daha etkili olacağı görüşünü paylaşıyorlar. İşte cinsel gücü artırmanın doğal yolu olarak zeytinyağı hakkında bilmediklerimiz.
 

Araştırma: Günde 9 çorba kaşığı zeytinyağı iktidarsızlık riskini azaltıyor - Sayfa 2

Yunanistan'da bilim insanları, zeytinyağının erkeklerin cinsel performansını artırmada mavi hap olarak bilinen cinsel gücü artıran haplardan daha etkili bir çözüm olabileceğini ortaya koydu. 

Araştırma: Günde 9 çorba kaşığı zeytinyağı iktidarsızlık riskini azaltıyor - Sayfa 3

Atina Üniversitesi'nin araştırmasına göre, zeytin zengini bir rejim yapmak kalpteki kan akışını güçlendirerek cinsel iktidarsızlığı da azaltıyor.

 

Araştırma: Günde 9 çorba kaşığı zeytinyağı iktidarsızlık riskini azaltıyor - Sayfa 4

İngiltere'de yayınlanan Daily Telegraph gazetesinin haberine göre 600 erkeğin katıldığı araştırma, günde en az 9 çorba kaşığı zeytinyağı tüketenlerde iktidarsızlık riskinin diğerlerine göre daha az olduğunu gösteriyor.