Antalya'da evde çıkan yangında 2 ölü, 1 gözaltı

Antalya'da, bir apartman dairesinde çıkan yangında 2 kişi yanarak hayatını kaybederken, 5 litrelik bidonla eve geldiği öne sürülen Okan A. da dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Okan. A., tedavisi sonrası gözaltına alındı.

Antalya'da evde çıkan yangında 2 ölü, 1 gözaltı - Sayfa 1

Olay, Muratpaşa ilçesine bağlı Güvenlik Mahallesi 259 sokak üzerindeki 7 katlı apartmanın 6’ncı katında bulunan dairede meydana geldi. 

111
Antalya'da evde çıkan yangında 2 ölü, 1 gözaltı - Sayfa 2

Hülya Çetinkaya’nın(63) yanına, işten dönen ve birlikte yaşadığı torunu Okan A. iddiaya göre elinde 5 litrelik bidonla geldi. Anneanne Hülya Çetinkaya ve torun Okan A. arasında sözlü tartışma çıktı. Bu sırada üst katta oturan Okan A’nın teyzesi Filiz Kaplan (46) Kadın Destek Uygulamasına (KADES) basarak polisten yardım istedikten sonra ardından annesiyle yaşayan kız kardeşi Yeliz ve yeğeni Okan A.’nın yanına indi. 

211
Antalya'da evde çıkan yangında 2 ölü, 1 gözaltı - Sayfa 3

Bu sefer Okan A. ile Filiz Kaplan arasında alacak verecek nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma esnasında evde henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı. 

311
Antalya'da evde çıkan yangında 2 ölü, 1 gözaltı - Sayfa 4

Alevler bir anda tüm evi sararken, o sırada yangını söndürmek için Okan A.’nın annesi Yeliz Çetinkaya da dışarı çıkarak yangın tüpü aramaya başladı.

411