Antalya'da 4 kişilik ailenin ölümü ile ilgili soruşturma

Antalya'da 4 kişilik bir ailenin evlerinde ölü bulunması ile ilgili bırakılan notta isimleri geçen 2 belediye çalışanı hakkında soruşturma başlatıldı.

Antalya'da 4 kişilik ailenin ölümü ile ilgili soruşturma - Sayfa 1

Antalya'da bir rezidansta oturan Selim Şimşek, internetten aldığı siyanürle eşi Sultan Şimşek'i ve çocukları 9 yaşındaki Ceren ile 5 yaşındaki Ali Çınar Şimşek'i zehirledikten sonra intihar etti. 

119
Antalya'da 4 kişilik ailenin ölümü ile ilgili soruşturma - Sayfa 2

9 aydır işsiz olduğu öğrenilen ve kirasını ödeyemeyecek duruma gelen bilgisayar teknikeri Selim Şimşek, ardında iki sayfalık mektup bıraktı. 

219
Antalya'da 4 kişilik ailenin ölümü ile ilgili soruşturma - Sayfa 3

Bıraktığı mektupta Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde bürokrat olarak görev yapan S.A. ile F.P.'nin kendisinden 'iş verme' koşulu ile para aldığını, son olarak da yine belediyede çalışan R.A. isimli personelin hesabına para gönderdiğini yazdı.

319
Antalya'da 4 kişilik ailenin ölümü ile ilgili soruşturma - Sayfa 4

Selim Şimşek'in yazdığı mektupta şu ifadelere ver verildi: "Bu iki isim dört kişinin ölümünden direk sorumlu olup, bu isimlerin cinayetten yargılanmasını yüce Türk adaletinden talep ediyorum. Benden iş verecekleri vaadiyle 450 bin TL'den fazla para aldılar. Sonrasında ise beni tanımamaya başladılar. Bu ş….. hesap sorulmasını sizlerden rica ediyorum."

419