Ankara'da bir binanın garajında 3 gencin cesedi bulundu

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bir apartman garajında 3 kişi henüz bilinmeyen bir nedenle ölü olarak bulundu. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede, 20-25 yaşlarındaki 3 gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Ölenlerin Halil İbrahim Altıntaş (25), Burak Karakoç (24) ve Hüseyin Şahinoğlu (25) olduğu belirlendi. Ankara Valiliği'nden açıklama geldi.

Ankara'da bir binanın garajında 3 gencin cesedi bulundu - Sayfa 1

Alınan bilgiye göre, Yunus Emre Mahallesi Orhangazi Caddesi'ndeki 3 katlı bir apartmanda zehirlenme vakası ihbarı alan polis ekipleri, olay yerine gitti.

110
Ankara'da bir binanın garajında 3 gencin cesedi bulundu - Sayfa 2

24-25 YAŞLARINDA 3 GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Pursaklar ilçesinde Orhan Gazi Caddesi üzerindeki binanın garajında park halinde bulunan otomobilin içinde sabah saatlerinde 3 kişi hareketsiz bulundu.

210
Ankara'da bir binanın garajında 3 gencin cesedi bulundu - Sayfa 3

 Haber verilmesiyle gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede 3 kişinin öldüğü belirlendi. Ölenlerin Halil İbrahim Altıntaş (25), Burak Karakoç (24) ve Hüseyin Şahinoğlu (25) olduğu belirlendi.

310
Ankara'da bir binanın garajında 3 gencin cesedi bulundu - Sayfa 4

AİLELERİ FENALAŞTI

Polis, olay yerinde inceleme yaptı. Bu sırada acı haberi alarak gelen ölen 3 kişinin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili inceleme sürdürülüyor.

410