Andropoz dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Andropoz nerede çekildi?

Engin Günaydın yeni dizisi ile ekranda. Merakla beklenen Andropoz dizisi 6 bölüm olarak Netflix'te. Film, Orta yaş bunalımına giren Yusuf’un değişim mücadelesini konu alıyor. Peki Andropoz filmi oyuncuları kimler, dizi nerede çekiliyor?

Andropoz dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Andropoz nerede çekildi? - Sayfa 1

Burhan Altıntop karakteriyle hafızalara kazınan Engin Günaydın yepyeni bir proje ile ekranda. Oyuncunun hayranları bu akşam Netflix'te ekran başında. İşte Engin Günaydın'ın yeni dizisi Andropoz'un oyuncuları ve konusu...

110
Andropoz dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Andropoz nerede çekildi? - Sayfa 2

ANDROPOZ DİZİSİNİN KONUSU

50’li yaşlarının başındaki Marmarisli, evli ve iki çocuk babası, tuhafiyeci Yusuf, bedeninin yaşlanmasını kafasına takan bir adama dönüşmektedir. Dış görünüşünü ve yaşam tarzını değiştirmek ister. En büyük hayali ise Meryem ile evlendikleri günden beri oturdukları evden, deniz kenarında bir eve taşınmaktır. Hikâye, Yusuf’un bu evi almak uğruna giriştiği mücadele esnasında kız kardeşi ve eniştesiyle olan aile ilişkilerini odaklanırken bir yandan da Yusuf’un satın almak istediği evin sahibi Mahmut Timuçin’in zengin dünyasının karanlık taraflarına da mizahi bir dille değinmektedir.

210
Andropoz dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Andropoz nerede çekildi? - Sayfa 3

ANDROPOZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Dizide Engin Günaydın başrol oynarken ona Gülçin Santırcıoğlu, Derya Karadaş eşlik ediyor. Dizinin yönetmenliğini ise Taylan Biraderler yaparken dizi 6 bölümden oluşuyor. Çekimler ise Marmaris’te gerçekleşti.

310
Andropoz dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Andropoz nerede çekildi? - Sayfa 4

ANDROPOZ OYUNCU KADROSU 

Derya Karadaş

410