Yıldız Tilbe önce yazdı sonra sildi!

Ünlü popçu Yıldız Tilbe, konser sırasında orkestrasını azarladığı görüntüler için sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ancak Tilbe bir süre sonra yazdıklarını kaldırdı.<br /> <br /> Yıldız Tilbe'nin bir konser sırasında ritmi kaçırdıkları gerekçesiyle ekibini azarladığı anlar gündeme bomba gibi düştü. Görüntüler Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında ekrana gelince ünlü popçuya sanat camiasından da sert eleştiriler geldi. Uzun süre sessizliğini koruyan Tilbe ise sosyal medya hesabından konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ancak Tilbe kısa süre sonra yazdıklarını teker teker sildi.<br /> <br /> <br /> <iframe allowfullscreen="" frameborder="no" height="338" scrolling="no" src="https://www.f5haber.com/videoframe-46872?play=false" width="600"></iframe><br />

Galerinin tamamı için tıklayınız
Ünlü popçu Yıldız Tilbe, konser sırasında orkestrasını azarladığı görüntüler için sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ancak Tilbe bir süre sonra yazdıklarını kaldırdı.

Yıldız Tilbe'nin bir konser sırasında ritmi kaçırdıkları gerekçesiyle ekibini azarladığı anlar gündeme bomba gibi düştü. Görüntüler Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında ekrana gelince ünlü popçuya sanat camiasından da sert eleştiriler geldi. Uzun süre sessizliğini koruyan Tilbe ise sosyal medya hesabından konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ancak Tilbe kısa süre sonra yazdıklarını teker teker sildi.