Sony Xperia Z4 Uluslararası Pazarda Xperia Z3+ Adıyla Satılacak

Sony Japonya bir hafta önce bu yılın amiral gemisi modeli olarak Xperia Z4 akıllı telefonu resmen tanıttı.

Xperia Z4 temelde Xperia Z3 modelinin güncellenmiş hali ve büyük değişiklikler içermiyor . Son gelişmelere göre Xperia Z4 Sony'nin 2015 yılındaki amiral gemisi modeli olmayabilir. Firma bu akıllı telefonu Japonya pazarının dışında Xperia Z3+ adıyla satacak.

Xperia Z4 uluslararası arenada Xperia Z3+ isimlendirmesiyle ve aynı donanımsal özelliklerle boy gösterecek. Belirli pazarlarda hazırlıklar tamamlandığında cihazın duyurusu gerçekleştirilebilir, akıllı telefon muhtemelen Mayıs ayında belirlenen ülkelerde satışa sunulacak.

Sony Xperia Z3+ 6.9 mm inceliğinde ve aynı  OmniBalance tasarımını esas alıyor. 5.2 inç genişlikli 1080p ekran altında 64-bit sekiz çekirdek Qualcomm Snapdragon 810 mobil işlemci, 3 GB RAM, 32 GB artırılabilir dahili depolama alanı hazır. Ana kamera 20.7 MP çözünürlüklü ve ön kısımda 5 MP kamera mevcut.  2930 mAh kapasiteli pile sahip olan akıllı telefonda Android 5.0 Lollipop işletim sistemi kurulu.

Sony Xperia Z4 Uluslararası Pazarda Xperia Z3+ Adıyla Satılacak written by Huseyin Oncel average rating 5 / 5 - 1 user ratings KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/04/28/sony-xperia-z4-uluslararasi-pazarda-xperia-z3-adiyla-satilacak/

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.