Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu

Satış rekorları kıran gençlik romanı “Güneşi Söndürmem Gerek” aynı adla beyazperdede seyirci ile buluştu. Filmin oyuncuları, güzel bir çalışma olduğunu söyledi.

Satış rekorları kıran gençlik romanı “Güneşi Söndürmem Gerek” aynı adla beyazperdede seyirci ile buluştu. Filmin oyuncuları, güzel bir çalışma olduğunu söyledi.

Emre Gül’ün sevilen gençlik serisi “Güneşi Söndürmem Gerek” aynı adla beyazperdeye aktarıldı.

Hande Türkel’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galası önceki akşam Atlas 1948’de gerçekleşti. Film yarın vizyona giriyor.

Filmde Serra Arıtürk, Samet Kaan Kuyucu, Gürberk Polat, Ezgi Gör, Lal Ensari, Bayram Bazarov, Derin Beşikçioğlu, Serdar Bileke, Burak Can ve Osman Alkaş rol alıyor. Oyuncular, “Harika proje oldu. Umarız hak ettiği yeri bulur” dedi.

AŞK YOK ARKADAŞIZ

Sümeyye Aydoğan, Serenay Sarıkaya’ya benzetilmesiyle ilgili sorulara şu yanıtı verdi: “Renklerimiz benziyor.” Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığına dair iddialara ise “Arkadaşlığımız var ama aşk yok” yanıtını verdi.

EVLENDİKTEN SONRA BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ

Umut Evirgen ve Alina Boz çifti, “Yakın arkadaşlarımız filmde oynuyor” dedi. Alina Boz ise her şeyin yolunda olduğunu söyledi ve ekledi: “Ben de okula gidiyorum. Hayatımızda evlendikten sonra bir şey değişmedi. Aşkımız, sevgimiz devam ediyor. Aynı evde yaşamaya başladık.”

Elvin ve Erdal Beşikçioğlu, oyuncu kızları Derin Beşikçioğlu’nu galada yalnız bırakmadı.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.