Reklam filmine rekor ücret

Son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından Hazar Ergüçlü, bir internet sitesinin yüzü oldu. Genç oyuncu, 250 bin liralık anlaşmaya imza attı.

İki yıl ön­ce Ku­zey Gü­ney di­zi­sin­de Kı­vanç Tat­lı­tu­ğ'­un eşi­ni oy­na­yan Ha­zar Er­güç­lü­'nün yıl­dı­zı gi­de­rek par­lı­yor. Si­ne­ma fil­mi ve di­zi­le­rin ara­nı­lan yü­zü olan Er­güç­lü, rek­lam­la­rın da po­pü­ler isim­le­rin­den bi­ri ol­ma­yı ba­şar­dı.

İKİNCİ REKLAM FİLMİ

Geç­ti­ği­miz se­zon bir şam­pu­an fir­ma­sı­nın rek­lam­la­rın­da Se­re­nay Sa­rı­ka­ya ile bir­lik­te rol alan oyun­cu, şim­di de in­ter­net üze­rin­den alış­ve­riş ya­pı­lan bir si­tey­le an­laş­ma im­za­la­dı. Rol al­dı­ğı di­zi­de mo­da­ya tut­kun bir genç kı­zı can­lan­dı­ran Ha­zar Er­güç­lü, ye­ni rek­lam fil­min­de de bu yö­nü­nü or­ta­ya çı­ka­ra­cak.

'HA­YAL Bİ­LE EDE­MEZ­Dİ­M'

Ba­şa­rı­lı oyun­cu­nun bu an­laş­ma­dan 250 bin li­ra al­dı­ğı öğ­re­nil­di. Di­zi­den bö­lüm ba­şı­na 15 bin li­ra alan Ha­zar Er­güç­lü, Uğur Yü­ce­l'­in 'Be­nim Dün­ya­m' fil­min­de de Be­ren Sa­at'­in kız kar­de­şi­nİ can­lan­dır­mış­tı. As­len Kıb­rıs­lı olan 21 ya­şın­da­ki Er­güç­lü, oyun­cu­luk ka­ri­ye­riy­le il­gi­li “Li­se­dey­ken bu­gün­le­ri ha­yal bi­le ede­mez­di­m” di­ye­rek mut­lu­lu­ğu­nu di­le ge­tir­di.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.