Oneplus Kurucusundan İddialı Sözler!

Çinli akıllı telefon firması Oppo'dan ayrılan üst düzey yöneticilerin kurduğu OnePlus firması, çıkardığı ilk model olan OnePlus One davetiye usulü satılmasına rağmen büyük ilgi görmüş, 1 milyonu deviren bir satış rakamına ulaşmıştı.

Yeni bir marka için inanılmaz bir satış rakamına ulaşan OnePlus firması, bu modelin devamını getirmek için harekete geçmişti. OnePlus 2 model koduyla çalışmalar yapılan cihazın oldukça iddialı özelliklerle geleceği söylenmekte. Geçtiğimiz günlerde Oneplus'un kurucularından Carl Pei de sosyal paylaşım ağı Reddit üzerinden bunu destekleyen ifadelerde bulundu.

Reddit üzerinden bir kullanıcının; “HTC One M7 kullanan bir kullanıcı için Oneplus 2, M9 ve S6'den yüksek özelliklerde olabilir mi?” sorusunu Pei, “Bu yıl 4 akıllı telefon katili cihaz olacak : Galaxy S6, One M9, iPhone 6S ve OnePlus 2.” şeklinde cevapladı. Bu cevapla OnePlus 2'nin diğer iddialı telefonlarla rekabet edebilecek seviyede özelliklerde olacağı, ayrıca cihazın isminin OnePlus 2 olarak kesinleştiği birinci ağızdan doğrulandı.

Yaz aylarında tanıtılması beklenen OnePlus 2; Snapdragon 810 işlemci, 4GB RAM, Android 5.0 Lollipop üzerine kurulu Oxygen OS arayüzüne ve 3.350 mAh kapasiteli pile sahip olabilir.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/03/28/oneplus-kurucusundan-iddiali-sozler/

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.